top of page
Paliaci stroj Vanad Bluester

 

 

A Vanad BLUESTER CNC vágógép a piacon elérhető legkorszerűbb készülék. A legnehezebb műveletekhez tervezték. Ezt a gépet nagyformátumú fémlemezek feldolgozására használják láng- és plazma technológiával, beleértve az automatikus élelőkészítő vágást a teljesen automatikus 3D fejjel. A gép több kiegészítő eszközzel is felszerelhető.

Paliaci stroj Vanad Proxima

 

 

 

A Vanad PROXIMA egy élvonalbeli, nagy teljesítményű CNC vágógép, melyet nehéz feladatokra és komoly elvárások számára terveztek. Tökéletesen működik nehéz fémlemezeken több lángvágófej csatlakoztatásával. Ez a gép más kiegészítő eszközökkel is felszerelhető, beleértve a csövek és profilok feldolgozását is.

Paliaci stroj Vanad Suprema

A Vanad SUPREMA kiváló, innovatív CNC vágógép, amely megfelel az ipar megszokott követelményeinek. Kiváló megoldás vastag fémlemezek feldolgozására, több lángvágófejjel, manuális beállítási lehetőséggel. A Vanad SUPREMA modern és nagyteljesítményű plazma rendszerek használatára is alkalmas. A gép felszerelhető olyan kiegészítő eszközökkel is, amelyek kiszélesítik a maximális kihasználhatóságot.

Paliaci stroj Vanad Arena

A Vanad ARENA CNC vágógép gazdaságos megoldás egyszerű kialakítással. Ez a gép elsősorban kis és középvállalkozások számára készült. Járatos méretű fémlemezek feldolgozására tervezték, egyszerű plazma- vagy lángvágó-technológia telepítésével. A gép érintőképernyővel és technológiai billentyűzettel rendelkezik.

Paliaci stroj Vanad Kompakt

A Vanad KOMPAKT CNC termikus vágógépek kiváló kompakt megoldást kínálnak, könnyen szerelhetők és kezelhetők. Építésük lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a járatos méretű fémlemezeket használják. Szilárd felépítésének köszönhetően a Vanad KOMPAKT gépet modern, erőteljes plazma rendszerrel és lángvágó technológiával lehet felszerelni. A Vanad 

Paliaci stroj Vanad Kompakt Light

 

A Vanad KOMPAKT és a KOMPAKT Light CNC termikus vágógépek kiváló kompakt megoldást kínálnak, könnyen szerelhetők és kezelhetők. Építésük lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a járatos méretű fémlemezeket használják. Szilárd felépítésének köszönhetően a Vanad KOMPAKT gépet modern, erőteljes plazma rendszerrel és lángvágó technológiával lehet felszerelni. A Vanad KOMPAKT Light szabványos levegős plazma rendszerek használatára tervezték. Lehetővé teszi továbbá kiegészítő eszközök telepítését.

Paliaci stroj Vanad Mira

 

A Vanad MIRA CNC vágógépet az egyszerűség jellemzi. Ideális megoldás mind a kisebb cégeknek, mind a CNC fémfeldolgozásba belépő vállalatoknak. Tökéletesen működik egyszerű kisköltségű plazmával. Vastagabb fémlemezek vágásához a gép lángvágó egységgel van felszerelve.

Paliaci stroj Vanad Miron

 

A Vanad MIRON lézer CNC vágógép egy felsőkategóriás eszköz egyszerű felépítéssel. Ez a nyitott szerkezetű gép háromféle termikus vágási technológiával szerelhető fel. A rendelkezésre álló alapmodellek a MIRON plazma- vagy lángvágó technológiával, a MIRON RotCUT csövek és profilok feldolgozására és a MIRON Laser.

bottom of page