top of page

Az új Ultra-Cut® XT technológia magasabb termelékenységet, nagyobb rugalmasságot és magabiztosságot nyújt a nagy pontosságú plazmavágásban. Az Ultra-Cut® XT rendszerek rugalmasságot biztosítanak a vágási teljesítmény növelése érdekében, és biztosítják a kiváló minőséget, a magasabb termelékenységet és az alacsonyabb vágási költségeket. Az Ultra-Cut® XT rendszerek 100–400 A-os kimenetekben kaphatók akár 50 mm vastag vágáshoz is. Teljesítményük bárkit megver az enyhe acélon, és kiválóan alkalmas színesfémek vágására és ferde vágására. Az Ultra-Cut® XT használatával soha nem kell aggódnia a megfelelő rendszer kiválasztása miatt, mert bármikor frissíthet nagyobb teljesítményre.

Thermal Dynamics  | Predaj Erbos s.r.o
Plazmove zdroje Thermal Dynamics Ultra C

Precízió a részletekben Ma a Contour Cut a HiFocus továbbfejlesztett technológiája precíz kontúrok lágy acélba történő vágásához meghatározza, hogy mi számít korszerűnek. A Contour Cut az új HiFocus 130 és HiFocus 440i közötti rendszerek standard eleme. Az egyenes vágási felületek és az éles vágások csökkentik az időigényes utókezelés szükségességét. Ennek eredményeképpen nő a termelékenység, miközben csökkennek a költségek. A Contour Cut és a Contour Cut Speed alapfelszereltségként megtalálható az összes PerCut és PerCut plazmapisztollyal rendelkező HiFocus neo egységben. A régebbi HiFocus rendszert használó ügyfelek is egy átalakítással frissíthetik berendezéseiket a Contour Cut rendszerre. 

Kjellberg HiFocus plazmove zdoje.jpg
Kjellberg logo.jpg

 

A "Q" sorozat új generációs forrásai a dinamikusan fejlődő plazmavágó iparhoz igazodnak. A legújabb Q3000 és Q1500 plazmaforrások olyan portfólióhoz csatlakoztak, amely kielégíti a legigényesebb vásárlók igényeit is.

A mai Q-design és a modern technológia azok az alapok, amelyekre egy neves gyártó épít minden eszközének építésében. A Q1500 és Q3000 plazmaforrások teljesen automatizált folyamatának eredménye a vágási pontosság egy másik dimenziójának megszerzése. Az eszközöket az Industry 4.0 koncepció szerint adaptálták az együttműködésre, amelynek ötlete az intelligens gyár összes elemének integrálása.

Kjellberg Q1500-Q3000 | Erbos s.r.o.
Kjellberg Q3000 plus.webp
Kjellberg Q1500.png

A HyPerformance Plasma összetett alkatrészeket folyamatosan kiváló vágási minőségben vág, miközben gyakorlatilag kiküszöböli a későbbi műveletek költségeit. Ennek a rendszernek a szabadalmaztatott technológiái, például a HyDefinition és a LongLife®, egyenletesebb vágási minőséget biztosítanak hosszabb ideig, mint a piacon lévő egyéb rendszerek. A HyPerformance Plasma automata gázrendszerekhez tervezett True Hole ™ technológia lyukakat vág a szénacélban, olyan minőségben, amely lényegesen magasabb, mint amit korábban plazmával el lehetett volna érni

Hypertherm spotrebné diely| Erbos s.r.o.
Hypertherm HPR plazmove zdroje.jpg

GÉPI PLAZMAVÁGÓK 

Vzduchové strojné plazmy

Az új A-sorozat az SL100 SV 1Torch-ot tartalmazza, standard ATC gyorskapcsolóval. Az 1Torch technológia kiküszöböli a más termékeknél előforduló elektronikus interferenciákat. Az 1 Torch gyors, megbízható indítást és erős pilóta ívet biztosít a nehéz lemez átszúrásához. Az automatikus újraindításnak köszönhetően gyorsan és egyszerűen le tudja vágni a habosított fémet az 1Torch minden előnyével és a Thermal Dynamics Cutmaster bizonyított megbízhatóságával.

Thermal Dynamics Cutmaster | Erbos s.r.o.
Thermal Dynamics vzduchova plazma.jpg
SL_100_mechanizovaný_horák.jpg

Az ALFA IN vágóeszközökkel lehetséges vágási sebesség növeli a termelési kapacitást. Ennek a termelékenységnek és az alacsony üzemeltetési költségeknek a kombinációja nagyon gyors megtérülést jelent a berendezések vásárlásakor. Ilyen sebességgel bármilyen fémet kivághat, és más termikus vágási eljárással ellentétben nincs szükség drága gázra vagy egyéb ellátásra, csak villamos energiára.

PEGAS 121 PLASMA CNC.jpeg
Strojny horak TM125
AlfaIn_logo.png
Ručné plazmy

Nové manuálne plazmové rezačky Cutmaster TRUE ™ série  je systém založený na invertore špeciálne navrhnutý tak, aby poskytoval vynikajúci výkon pri rezaní a úkosovaní materiálov až do hrúbky 40 mm. Tento systém tiež obsahuje funkcie, ako je opätovné spustenie automatického pilota, korekcia účinníka a priemyselne uznávaný SL100|1Torch® pre vynikajúcu kvalitu a životnosť.

logo-td.png
Thermal-Dynamics-3.jpg

A ALFA IN PEGAS  három fázisú, inverteres, sűrített levegővel működő digitális kijelzős plazmavágó készülék, kontakt ívgyújtással.
Alkalmas kézi vágásra, de automatizált rendszerekkel (CNC) is összekapcsolható. Használható gyökfaragásra is.

AlfaIn Pegas plazmova rezačka
AlfaIn_logo.png
AlfaIn Pegas 101_plazmova rezacka.png
AlfaIn Pegas 101_plazmova rezacka.png
AlfaIn Pegas 101_plazmova rezacka.png
Horák AlfaIn SPC120.png

A ALFA IN PEGAS  három fázisú, inverteres, sűrített levegővel működő digitális kijelzős plazmavágó készülék, kontakt ívgyújtással.
Alkalmas kézi vágásra, de automatizált rendszerekkel (CNC) is összekapcsolható. Használható gyökfaragásra is.

AlfaIn_logo.png
AlfaIn Pegas 101_plazmova rezacka.png
bottom of page